Etäkurssi – Lampunvarjostimia kierrätysmateriaaleista

Löytyykö kaappien kätköistäsi vanhoja pitsejä, aloitettuja virkkuutöitä ja kaikenlaista lyhyttäkin nauhanpätkää? Nyt olisi niille kiva ja helposti toteutettava käyttötarkoitus. Tee nauhoista koristeltu tai pitseistä koottu romanttinen lampunvarjostin.

Mainio kattoriipus valolamppuineen syntyy värikkäistä napeista, pienistä esineistä, koruista ja leluista. Yhdistele hulvattomasti erilaisia materiaaleja. Ripusta varjostimeen helminauhaa ja huopapalloja, liimaa YO-YO-kukkia kehikkoon. Tee itsellesi askartelun komistus tai lastenhuoneen ihastus!

Lampunvarjostin valmiinaTule osallistumaan maksuttomaan etäkurssiin. Saat hyviä ideoita sekä sopivia käytäntöjä materiaalien työstämiseen. Tee sitten lampunvarjostimen koristelusta koko perheen yhteinen harrastushetki. Kierrätä ja käytä kaikkea mitä kotoa löytyy ja enemmänkin!

Monimuoto-opetus Lampunvarjostin H202021 pe 17.4. 24.4. klo 17.15-20.30. Lisätietoja saat kurssista linkistä, jonka kautta voit myös ilmoittautua kurssiin. Ilmoittautua voi myös puh. 09-31088610 toimiston aukioloaikoina. https://ilmonet.fi/course/H202021

Kuva ja teksti Ulla Meskanen