Uusi taiteen perusopetuksen ryhmä alkamassa

Kiinnostaako sinua monipuolinen käsityö? Uusi aikuisten taiteen perusopetuksen käsityön perusopintoryhmä aloittaa ensi tammikuussa. Opintojen infotilaisuus järjestetään torstaina 9.12. klo 18-19.30 Opistotalolla.

Työväenopisto järjestää taiteen perusopetusta aikuisille laajan oppimäärän mukaan. Opinnot jakautuvat perusopintojen ja syventävien opintojen opintokokonaisuuksiin. Alkuvuodesta 2022 käynnistyvät perusopinnot kestävät kolme vuotta ja ovat laajuudeltaan 30 opintopistettä. Perusopintojen tavoitteissa painottuu suunnittelu- ja käsityötaitojen tavoitteellinen harjoittelu ja kehittäminen, kokeilu ja oman ilmaisun etsiminen. Lisätietoa opinnoista opiston nettisivuilta https://www.hel.fi/sto/fi/opiskelu/kasityon-taiteenperusopetus

Perusopintoihin voi hakeutua kuka tahansa käsityöilmaisusta kiinnostunut. Opiskelijavalinta tehdään hakutehtävän perusteella. Valinnassa painotetaan motivoituneisuutta, opintoihin sitoutumista, ideointikykyä ja suunnitteluvalmiuksia.

Tule kuulemaan tarkempaa tietoa opintokokonaisuudesta to 9.12.2021 klo 18-19.30 Opistotalon Karhuluokkaan (Helsinginkatu 26). Tilaisuudessa kerrotaan myös hakutehtävä, sen palautusaika ja alkavan opintokokonaisuuden aikataulu. Tilaisuuden jälkeen hakutehtävä julkaistaan myös täällä Opistosta käsin -blogissa. Lisätietoa infotilaisuudesta löydät Ilmonet-palvelusta.

Tervetuloa!

Lisätietoja opintokokonaisuudesta antavat Tupu Mentu ja Kirsti Soukka, sähköposti etunimi.sukunimi @ hel.fi

Kuvassa Pirkon jakkaran päällys. Lisää jakkarakuvia löydät blogigalleriasta.