Kevään 2023 kurssit ovat nähtävillä

kevään 2023 kursseja
Kevään 2023 kursseja

Helsingin työväenopiston koko kevään 2023 kurssitarjonta on nyt julkaistu ilmonet.fi-sivustolla.

Pääset nyt tutkimaan koko laajaa kurssitarjontaa. Mitä uutta haluat oppia ensi vuonna? Mistä aiheesta haluat oppia lisää?

Rajaa hakuasi itsellesi sopivasti. Käsityökursseja pääset tutkimaan Tästä tai kirjoita osoitekenttään www.ilmonet.fi ja rajaa Paikka: Helsingin työväenopisto, Aineet: Käsityö ja ainealan sisällä + merkistä lisää itseäsi kiinnostavia aiheita. Merkitse kiinnostavat kurssit itsellesi suosikeiksi. Kirjautuneena sivustolle voit luoda suosikkilistan. Tai ota koodit ylös, niin löydät ne helposti uudelleen.

Käsityökursseille pääset ilmoittautumaan ti 29.11. klo 10.00 alkaen. Suosituille kursseille kannattaa ilmoittautua heti klo 10. Jos kurssi on täynnä, niin jonoon kannattaa ilmoittautua. Nykyinen jonotuskäytäntö toimii paremmin kun entinen, joten jonosta pääset mukaan, jos joku peruu ajoissa.

Ilmoittautumiset jatkuvat kurssien alkuun asti niin kauan kuin paikkoja on vapaana. Älä jätä ilmoittautumista kuitenkaan liian myöhäiseksi, koska opistossa katsomme noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua, toteutuuko kurssi eli onko tarpeeksi ilmoittautuneita.

Mukavia ja inspiroivia hetkiä kevään harrastusten ja kurssien valinnoissa!